Profesionalismul nu este un dat; el se dobândeşte

Dincolo de truismele de genul “Este bine să investeşti în angajaţi”, nu pare să existe motive argumentate pentru înscrierea angajaţilor la cursuri de formare profesională. Deseori, mult-trâmbiţatul concept long-life learning capătă accente sec umoristice, aduce uşor a modă verbală şi nu înseamnă nimic mai mult. Din păcate, tot mai mulţi antreprenori sau manageri fix aşa văd lucrurile. Din fericire, există oameni în industrie care se dedică celor care vor să fie din ce în ce mai buni în ceea ce fac.

Pentru formarea profesională a adulților există o piaţă conştientă de rolul ei, pe care îl comunică neîncetat şi pe care şi-l asumă, pentru care aduc împreună angajaţi și persoane din management într-un context în care teoria este oferită în doza optimă şi asimilată ușor datorită părţii practice, manifestată sub forma demo-urilor.

România a făcut progrese remarcabile în ceea ce priveşte spiritul antreprenorial, dezvoltarea personală şi profesională. Calitatea lucrurilor întreprinse a crescut, dar evoluţia nu poate avea o singură “epocă”, evoluția este un proces continuu şi motivele de continuitate sunt intrinseci după bunul plac, dar sunt şi extrinseci, deci impuse de veşnic noile condiţii economice.

Cursuri intensive

Într-o organizaţie fiecare persoană, “de la vlădică la opincă”, trebuie să se arate interesat, responsabil, dar în primul rând competent şi, peste toate, dornic de evoluţie profesională. Cursurile de formare profesională pot insufla tuturor dorinţa de evoluţie, de specializare, de creştere.

Learning by doing în cadrul cursurilor de formare profesională pentru adulţi prezintă avantaje nete faţă de cursuri pur teoretice. Setea de interactivitate nu este un moft, ci chiar o cale bătătorită înspre asimilarea corespunzătoare a informaţiei.

Cursuri dedicate

Oamenii de vânzări au un talent care nu poate fi exploatat la maxim decât prin îmbunătățirea continuă a skill-urilor. Customer Care Satisfaction este cursul care asigură toate instrumentele pentru realizarea exemplară a vânzării consultative.

Finanțiștii sunt foarte importanți în ceea ce înseamnă bunul mers al unei organizații. Pentru aceștia, traineri certificați MBA au pregătit programe intensive de training dedicate atât zonei financiare – CFO Master Class, cât și zonei de management – CEO Master Class.

Managerii de proiect, dacă nu se dedică gestionării eficiente și bunei desfășurări a proiectului, pot aduce pierderi foarte mari tuturor părților implicate în acel proiect. Din fericire, pentru proiectele din construcții pregătim manageri prin cursul Project Manager for Constructions. Nu uităm de cursul practic de utilizare a softului MS Project, atât pentru începători, cât și pentru avansați.

Tuturor celor pasionați de Social Media le-am pregătit, de altfel, un program Master Class în care vor avea ocazia să învețe cum să creeze cu succes o campanie Facebook Ads, să mărească numărul de reach-uri și să transforme lead-urile în adevărați clienți.      

Aşadar, dacă vrei să devii un adevărat profesionist in domeniul tău de activitate, te invităm alături de noi pentru o experienţă de learning cu adevărat inedită.  

Februarie 2016, Connect Events

2017-02-22T11:48:18+00:00