Got motivation?

Vrei să impulsionezi vânzările companiei tale? Atunci e timpul să acorzi mai multă atenţie echipei tale de vânzări şi să o inspiri să facă o schimbare reală!

Este bine cunoscut faptul că serviciul de relaţii clienţi, are un mare impact asupra succesului şi bunului mers al unei afaceri. Practic, este primul contact pe care un client îl are cu compania dumneavoastră. De aceea este esenţial ca angajaţii din acest departament să atingă maximum de potenţial în dezvoltarea lor individuală şi profesională, pentru a fi inspiraţi şi motivaţi să ofere tot suportul de care este nevoie pentru gestionarea eficientă a relaţiei cu clienţii. Beneficiul participării la acest curs nu este numai al echipei dvs de vânzări ci se transferă implicit şi asupra clientului. Astfel, clienţii dumneavoastră pot fi siguri ca orice problemă sau nelămurire va fi rezolvată rapid, competent şi cu multă atenţie. Ei vor aprecia, de asemenea, că nu vor trebui să efectueze apeluri sau întâlniri repetate pentru a identifica informaţii complete legate de serviciile dvs.

 Ce vă propunem?
Vă aducem aşadar în atenţie, training-ul practic: Customer Care Satisfaction, ce va avea loc în zilele 26, 27 martie, la Bucureşti, Hotel Marshal Garden. Cursul se va concentra pe identificarea unui sistem eficient şi profitabil de relaţionare cu clienţii, transformându-i în parteneri de lungă durată.

De ce să participi?
În urma participării la acest curs cursanţii vor dobândi calităţi specifice consultanţilor în vânzări, precum:
• adaptabilitate;
• capacitatea de a influenţa pozitiv;
• abilităţi de comunicare şi relaţionare extinse;
• abilităţi de aplanare a conflictelor;
• cross-sell şi up-sell; persuasiune

Cum te poti înscrie?
Taxa de participare este 375 euro, iar pentru înscrierea până la data de 18 martie, beneficiaţi de oferta Early Bird de numai 300 euro. Pentru înscrieri, vă rugăm trimiteţi un e-mail la: rezervare@connectevents.ro şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Spor în vânzări!

Copyright Connect Events martie 2016

2017-02-22T11:47:16+00:00