Creativity Unlock

Acesta este un titlu neinspirat pentru un curs de creativitate

Dacă eşti de acord cu afirmaţia de mai sus, atunci te numeri printre norocoşii care realizează importanţa faptului de a fi inspirat în toate acţiunile. Este o stare de fapt care se rasfrânge total asupra comportamentului tău profesional. Noi ne-am gândit îndelung la acest lucru, şi a reieşit un concept, care a prins forma unui program cu şi despre inspiraţie: Creativity Unlock.

Compară training-ul de creativitate cu un Escape Room: cheile inspiraţiei descuie creativitatea

Training-ul de creativitate îţi permite să livrezi constant lucruri noi, fresh, să găseşti acea portiţă de ieşire din comun, să ocoleşti „s-a mai făcut” şi „s-a mai încercat”. Pe anumite pieţe ultracompetitive, numai ea poate face diferenţa. Deciziile inspirate nu vin neapărat în urma consumului de informaţii, mai ales dacă acestea nu ţi se adaptează şi nu te fac strălucitor de-a dreptul.

Calităţile personale, inventivitatea si creativitatea se află deja în tine si ai nevoie doar de un mic declic pentru ca acestea să poată ieși la lumină. Iată mai jos căteva caracteristici esențiale care pot face diferența dintre un creativ și o persoană mai puțin imaginativă.

  • Fler (simţ de orientare rapidă într-o situaţie dificilă, de stres, ceea ce trebuie şi la un Escape Room)

  • Carismă (influenţă datorită farmecului personal obţinut de decizia ta de a te arăta în acelaşi timp interesant şi interesat)

  • Inteligenţă

  • Inteligență emoțională

  • Altfel (cuvânt rostit precum un „je ne sais quoi” românesc, nu stigmatizează precum cuvântul „ciudat”)

Lucrezi în marketing, comunicare sau vânzări? Training-ul Creativity Unlock te inspiră

Ne place să credem că îţi putem oferi prin intemediul cursului nostru, o puternică sursă de inspirație pe care să o foloseşti atunci când eşti în pană acută de idei sau când ai vreun deadline care îţi albeşte nopţile.

Cursul nostru Creativity Unlock se desfăşoară pe parcursul a 2 zile, în weekend, pentru ca destinderea mentală să fie una maximă şi pentru ca de săptămâna care urmează să devii, practic, alt om, un tip de om care şi-a scos la iveală adevăratul potenţial.

Ai în continuare dubii sau devii curios?

Te așteptăm alături de noi in weekend-ul 30-31 iulie, la Bucuresti – Hotel Marshal Garden pentru un training cu adevărat altfel.

Detalii complete la: rezervare@connectevents.ro

Copyright Connect Events iunie 2016

2017-02-22T11:44:22+00:00