Trainingul este unul intensiv, desfasurat pe perioada a 3 zile si este conceput pentru a oferi managerilor, cunostintele si increderea necesara pentru a intelege si a participa activ la luarea deciziilor financiare din cadrul unei companii.

Trainingul este ideal pentru manageri, directori financiari, persoane ce lucreaza in departamente conexe dar si pentru persoanele care nu sunt instruite financiar, dar care trebuie sa fie familiarizate cu conceptele generale si cu limbajului utilizat in managementul corporativ financiar. Cursul se adreseaza managerilor, antreprenorilor, project managerilor dar si tuturor persoanelor ce lucreaza in departamentul financiar-contabil.

Cursul se va axa in principal pe partea practica, pe studiile de caz, dar si pe lucrul in echipe, pentru a favoriza intelegerea deplina si asimilarea cunostintelor legate de etapele ce trebuie parcurse de un manager financiar. Participantii vor fi incurajati sa puna intrebari si sa interactioneze cat mai mult cu colegii de echipa.

Loading...

Agenda curs

Marti 10:00 – 14:00
Miercuri 10:00 – 18:00
Joi 10:00 – 18:00

Noutati Connect Events

2018-01-16T13:06:32+00:00