Organizam inhouse pentru clientii nostri cursuri din pachetul Office, precum: EXCEL (incepator/mediu/avansat); Word, Access, Power Point.
Aceste cursuri sunt premium si 100% practice, oferind participantilor posibilitatea de a asimila rapid informatiile primite.

In functie de nivelul participantilor si de necesitatile acestora, tematicile sunt adaptate direct pe nevoia reala iar exemplele utile fac ca procesul de invatare sa fie cu adevarat de folos.

Trainerii care sustin aceste cursuri sunt certificati Microsoft, cu o experienta de predare de peste 10 ani.

 • Iata beneficiile unui training in-house:

  Personalizarea cursului– includem studii de caz si metode de invatare avansate, oferind participantilor posibilitatea de a asimila rapid informatia. Adaptarea tematici pe industria dumneavoastra va face mai facil procesul de invatare.

  Timpul– programarea cursului in programul agreat si la sediul dumneavoastra ( sau in spatii externe) nu va intrerupe activitatea angajatilor si le va va oferi dumneavoastra restrangerea costurilor legate de deplasarea anagajatilor.

  Flexibilitatea – oferim o serie larga de cursuri, prin colaborarea cu cei mai buni traineri de pe piata din Romania, pentru a oferi un avantaj real angajatilor dumneavoastra si totodata posibilitatea acumularii unor informatii aplicate.

  Comunicarea – participarea unui grup de oameni din cadrul companei la un curs adaptat nevoilor lor nu numai ca le va creste performanta dar vor invata sa lucreze eficient cu ceilalti membri ai echipei si totodata sa se cunoasca mai bine.

  Costul si rentabilitatea– platiti pe eveniment, mai degraba decat pe persoana, oferindu-va o rentabilitate mult mai mare pentru compania dumneavoastra.

Loading...

Agenda curs

Vineri 10:00 – 18:00
Sambata 10:00 – 18:00
/ /

Noutati Connect Events

2019-06-30T11:13:29+00:00