Cursul se va desfasura pe perioada a 2 zile si este focusat pe dezvoltarea abilitatilor de conducere eficienta dar si pe dezvoltarea capacitatii de a inspira si de a influenta echipe de oameni sa genereze rezultatele dorite. Programul a fost special creat pentru managerii de companii si managerii de departament care doresc sa-si stabileasca traiectoria corecta de business si care doresc sa invete cum isi pot exercita puterea intr-un mod benefic si profitabil pentru organizatie. Programul imbina intr-un mod inovativ notiuni teoretice si practice de management cu notiuni avansate de leadership.

Pe parcursul trainingului ne vom concentra pe urmatoarele puncte:

  • Motivarea Echipelor – Trademark-ul incontestabil al unui lider de succes consta in capacitatea lui de a inspira oamenii din jurul lui. Iar motivatia echipelor poate fi determinata prin exemplu si orientare si nu prin emiterea de comenzi.
  • Teambuilding – Abilitatea de a crea echipe puternice si de a le determina sa lucreze impreuna pentru un scop comun, este o alta trasatura a marilor lideri. Opusul este de asemenea adevarat: daca o echipa este slaba si disfunctionala, este in general un esec in leadership.
  • Asumarea de riscuri – Evaluarea permanenta a riscurilor si gestionarea lor inteligenta, va va ajuta sa luati decizii mai bune, pe termen lung.
  • Setarea corecta a viziunii si a unui scop bine definit – Organizatiile depind de managerul lor si de viziunea pe care acesta o are asupra unui business. Oamenii sunt mai motivati si mai entuziasti atunci cand un manager are capacitatea de a proiecta un plan bine definit, care este corect inteles si asumat de catre toti membrii echipei.
2019-09-25T07:14:23+00:00