Digital Marketing este un training de top,  concentrat pe livrarea unor solutii rapide pentru brand-ul sau afacerea ta.

Pentru ca social media ofera posibilitatea de a interactiona direct cu clientii, dar si pentru ca genereaza un spatiu virtual unde poti atinge milioane de prospecti intr-un mod non invaziv,  conceptul de comunicare online a devenit in ultima perioada tot mai interesant pentru majoritatea companiilor din Romania.

Acest training  va oferi informatii complete legate de social media marketing, pornind de la notiunile de baza ce stau la baza comunicarii online si continuand cu notiuni complexe legate de indexari, continut si  totodata de generarea de lead-uri.
Vom invata impreuna cum putem creea continut de foarte buna calitate si cum putem genera lead-uri prin intermediul principalelor retele sociale.

Training-ul se bazeaza pe prezentari dinamice, discutii de grup si studii de caz prin intermediul carora veti intelege mai usor care sunt urmatorii pasi pe care ii veti urma pentru a obtine rezultate masurabile prin expunerea brandului vostru in mediul online.

  • Pentru ca vei afla care cum iti poti transforma fanii in potentiali clienti
    • Pentru ca vei afla cum poti inchide ciclul: awareness-engagement-consideration-trial-consumption-loyalty, folosind social media.

Ce vei obtine in urma participarii la curs?

  • Studii de caz, scenarii practice de campanii si mecanici de activare care pot conduce utilizatorul din mediul online spre locul in care produsele sau serviciile tale se afla.

“Foarte interesant cursul, interactiv cu multe informatii foarte bine explicate, deloc plictisitor si o prezenta agreabila si foarte bine instruita” –  Andra, Tonica Grup

“Torul perfect! Recomand! Cred ca este pe intelesul tuturor, indiferent de nivelul de cunostinte in digital marketing.  Multumesc a fost o experienta frumoasa si interesanta” – Mihaela, Paradise Travel

“M-am simtit foarte bine si am invatat lucruri interesante” Alexandra, Galenus

“Primul curs la care nu m-am plictisit. Interactiv si alert datorita trainerului si a experientei acestuia. Pentru mine informatiile au fost foarte bune si prezentate foartestructurat” Natalia, Eximbank

Loading...

Agenda curs

joi 10:00 – 18:00
 vineri 10:00 – 18:00
Sambata 10:00 – 18:00

Noutati Connect Events

2019-08-01T12:01:14+00:00