✿Aceasta perioada poate fi o ocazie extraordinara de redescoperire a calitatilor noastre, de intelegere profunda a emotiilor, motivatiilor si trairilor noastre.
✿Cum ne-am dori sa traim? Ce conteaza cel mai mult pentru noi? Cum putem creea discursuri interioare bazate pe potential si obiective?
Sunt doar cateva dintre intrebarile la care ne-am propus sa raspundem in cadrul cursului online de 𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓓𝓮𝓼𝓲𝓰𝓷:
                                                                                                          𝑫𝒊𝒔𝒄𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒑𝒐𝒕𝒆𝒏𝒕𝒊𝒂𝒍

Cursul dedicat tuturor celor care doresc sa se cunoasca mai bine si sa-si descopere potentialul creativ. Cursul este structurat pe 3 module care se vor desfasura pe durata a 3 zile consecutive.

  • Exercitiu de Life Design: cum ne-am dori sa traim, ce conteaza cel mai mult pentru noi (drivere motivationale)
  • Exercitii de descoperire a calitatilor personale in diferite contexte (rutina, criza, lucru individual, lucru in echipa, sustinere, noutate, blocaj, conflicte)
  • Discursul interior.
  • Reformularea discursurilor distructive sub forma de potential insuficient exprimat.
  • Crearea de noi discursuri interioare bazate pe potential, intentie si obiective.

Durata cursului:

Cursul se vor desfășura online, în timp real și va avea un format interactiv, cu momente de studiu individual și schimb de idei / comunicare pe chat, astfel încât cursanții  fie pe deplin implicați în procesul de învățare.

Training-ul va fi alcătuit din 3 sesiuni online, fiecare sesiune având 2 ore de predare interactivă.

Taxa de participare este de 95 euro ( toate taxele incluse).

Post-training cursanții vor primi: suportul de curs, chestionare de autoevaluare, link la materiale video și bibliografie. De asemenea toți cursanții vor primi în format electronic diplomă de participare.

Transformarea cursului la sala în e-learning s-a făcut ținând cont de principiile învățării la adulți iar accesul la curs se face prin simplă accesare a unui link.

Cursul se va axa in principal pe partea practica, pe studiile de caz, dar si pe lucrul in echipe, pentru a favoriza intelegerea deplina si asimilarea cunostintelor.

Inscrierea se realizeaza completand formularul de mai jos cu informatiile solicitate. Taxa de participare: 95 euro/ 1 pers (pret final cu toate taxele incluse).

Loading...

Agenda curs

Joi 18:00 – 20:00
Vineri 18:00 – 20:00
Sambata 18:00 – 20:00

Noutati Connect Events

2020-10-29T14:01:07+00:00