Cu toții admirăm persoanele sigure de sine. Pentru simplu motiv că persoanele încrezătoare par în largul lor, inspiră încredere și invită la încredere. Dar nu este întotdeauna ușor să ai încredere în tine, mai ales dacă ești în mod natural autocritic. De aceea este necesar să facem o schimbare personală și să urmăm câțiva pași pentru a crește nivelul încrederii în sine.

workshopul nostru va ajută să identificați resursele interne necesare pentru a clădi încrederea în propriile decizii și abilități, indiferent de ceea ce ar putea crede alții despre dvs.

Dacă vorbim de carieră, încrederea este esentială. Câștigăm un sentiment de auto-eficiență atunci când ne vedem pe noi înșine (și pe alții ca noi) stăpânind abilități și atingând obiective. Acest lucru ne încurajează să credem că, dacă învățăm și muncim din greu într-un anumit domeniu, vom reuși. Acest tip de încredere îi determină pe oameni să accepte provocări dificile și să continue neobosit și în fața unor obstacole.

Dar încrederea în sine este vitală în aproape toate aspectele vieții noastre. Persoanele încrezătoare inspiră încredere în ceilalți, fie că sunt colegii lor, șefii lor, clienții sau prietenii lor. Iar câștigarea încrederii celorlalți este una dintre căile cheie de a avea succes.

Despre ce vom discuta la curs?

  • Dezvoltarea încrederii în sine:identificarea și acceptare a nivelului actual de încredere în sine
  • Înapoi la rădăcini” –identificarea unor resurse personale și situații care susțîn proactivitatea și inițiativa în situațiile de incertitudine și schimbare.
  • Patru profile comportamentale (modelul LIFO – Life Orientation), resurse și limitări ale fiecărui profil.
  • Combinarea resurselor pentru a mai bună adaptare la schimbare
  • Trei metode de menținere a nivelului de energie și proactivitate în perioadele de schimbare

Cât durează acest curs?

Cursul se vor desfasura online, in timp real si va avea un format interactiv, cu momente de studiu individual si schimb de idei / comunicare pe chat, astfel incat cursantii sa fie pe deplin implicati in procesul de invatare.

Training-ul va fi alcatuit din 3 sesiuni online, fiecare sesiune avand 2 ore de predare interactiva.

Cui se adreseaza?

Curs dedicat tuturor celor interesați de dezvoltarea profesională și personalăTaxa de participare: 95 euro/ 1 pers (pretul include toate taxele).

Cursul se va axa in principal pe partea practica, pe studiile de caz, dar si pe lucrul in echipe, pentru a favoriza intelegerea deplina si asimilarea cunostintelor.

Inscrierea se realizeaza completand formularul de mai jos cu informatiile solicitate. Taxa de participare: 95 euro/ 1 pers (pret final cu toate taxele incluse).

Loading...

Agenda curs

 

Luni 18:00 – 20:00
Marti 18:00 – 20:00
 Miercuri 18:00 – 20:00

Noutati Connect Events

2020-07-21T09:19:52+00:00