Din cauza pandemiei Covid 19, cele mai multe dintre companiile românești au fost nevoite să-și regândească modul de lucru și de continuare a activității comerciale. Cu mai mult de 50% (sau în unele cazuri chiar 100%) dintre angajați care lucrează în acest moment de acasă, companiile trebuie să găsească metode prin care să își pregătească reprezentanții să lucreze cu aceași eficacitate, chiar dacă acum activitatea se desfășoară în condiții diferite și mult mai dificile.

Cum îți menții motivația și nivelul de implicare? Cum să îți creezi o rutină care să te ajute în îndeplinirea task-urile zilnice? Cum îți menții productivitate? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care ne-am propus să răspundem în cadrul acestui curs.

Teme de discutii:

  • Perceptia timpului – monocronic sau policronic si felul in care influenteaza lucrul de acasa
  • Idei de stabilire si respectare a unei rutine de lucru·
  • Gestionarea “hotilor de timp” in lucrul de acasa·
  • Trucuri de mentinere a eficientei si ritmului activitatii ·
  • Exercitiu de dezvoltare a abilitatii de multitasking si atentiei distributive
  • Monitorizarea riscurilor si evaluarea periodica a masurilor luate

Durata cursului:

Cursul se vor desfășura online, în timp real și va avea un format interactiv, cu momente de studiu individual și schimb de idei / comunicare pe chat, astfel încât cursanții  fie pe deplin implicați în procesul de învățare.

Training-ul va fi alcătuit din 6 sesiuni online, fiecare sesiune având 2 ore de predare interactivă.

Cui se adresează:

tutror celor care lucreză remote.

Taxa de participare este de 95 euro ( toate taxele incluse).

Post-training cursanții vor primi: suportul de curs, chestionare de autoevaluare, link la materiale video și bibliografie. De asemenea toți cursanții vor primi în format electronic diplomă de participare.

Transformarea cursului la sala în e-learning s-a făcut ținând cont de principiile învățării la adulți iar accesul la curs se face prin simplă accesare a unui link.

Cursul se va axa in principal pe partea practica, pe studiile de caz, dar si pe lucrul in echipe, pentru a favoriza intelegerea deplina si asimilarea cunostintelor.

Inscrierea se realizeaza completand formularul de mai jos cu informatiile solicitate.
Taxa de participare este de 95 Euro/ 1 pers ( toate taxele incluse).

Loading...

Agenda curs

 

Joi 18:00 – 20:00
Vineri 18:00 – 20:00
Sambata 18.00 – 20.00

Noutati Connect Events

2020-10-29T13:59:49+00:00