Cursul se va desfasura pe perioada a 5 zile si este focusat pe dezvoltarea abilitatilor de conducere eficienta dar si pe dezvoltarea capacitatii de a inspira si de a influenta echipe de oameni sa genereze rezultatele dorite. Programul a fost special creat pentru managerii de companii si managerii de departament care doresc sa-si stabileasca traiectoria corecta de business si care doresc sa invete cum isi pot exercita puterea intr-un mod benefic si profitabil pentru organizatie. Programul imbina intr-un mod inovativ notiuni teoretice si practice de management cu notiuni avansate de leadership.

Pe parcursul trainingului ne vom concentra pe urmatoarele puncte:

  • Motivarea Echipelor – Trademark-ul incontestabil al unui lider de succes consta in capacitatea lui de a inspira oamenii din jurul lui. Iar motivatia echipelor poate fi determinata prin exemplu si orientare si nu prin emiterea de comenzi.
  • Teambuilding – Abilitatea de a crea echipe puternice si de a le determina sa lucreze impreuna pentru un scop comun, este o alta trasatura a marilor lideri. Opusul este de asemenea adevarat: daca o echipa este slaba si disfunctionala, este in general un esec in leadership.
  • Asumarea de riscuri – Evaluarea permanenta a riscurilor si gestionarea lor inteligenta, va va ajuta sa luati decizii mai bune, pe termen lung.
  • Setarea corecta a viziunii si a unui scop bine definit – Organizatiile depind de managerul lor si de viziunea pe care acesta o are asupra unui business. Oamenii sunt mai motivati si mai entuziasti atunci cand un manager are capacitatea de a proiecta un plan bine definit, care este corect inteles si asumat de catre toti membrii echipei.

Cursul se va axa în principal pe partea practică, pe studiile de caz, dar și pe lucrul în echipe, pentru a favoriza înțelegerea deplină și asimilarea cunoștințelor.

Taxa de participare: 175 euro/ 1 pers. Cursul se va desfasura online pe durata a 5 zile consecutive pe platforma Microsoft Teams. Accesul in sala de curs se face printr-un simplu click fara a fi necesar sa instalati softuri suplimentare.

Loading...

Agenda curs

Luni-Vineri 11:00 – 13:30

Noutati Connect Events

2023-09-12T11:27:40+00:00